RESTAURANT

Een restaurant vernoemd naar Texels oudste dorp, het kan u niet verbazen dat u daar, uitkijkend over het water, één en al hart voor authenticiteit proeft. Dat smaakvolle gerechten een toonbeeld zijn van de kracht van eenvoud. En dat Texelse producten hoogtij vieren in een klassiek Franse keuken. Een keuken die zich uiteraard ook ten volle laat inspireren door en inspeelt op de wisseling van de seizoenen.

Keuken geopend:
vrijdag & zaterdag 18:00 – 21:00 uur

Restaurant Wambinge

Wambinge

Warme sfeer

Klassiek Franse keuken

Texelse producten

Seizoenskaart

Het keurmerk voor producten en diensten uit het Waddengebied. Waddengoud geeft u de garantie dat de producten uit dit gebied afkomstig zijn en op een duurzame wijze zijn gemaakt. Wambinge is Waddengoud gecertificeerd.

Hotel Greenside en restaurant Wambinge mogen het predikaat Echt Texels Product voeren. De Vereniging Voor Texelse Producten Promotie zet zich al 25 jaar in voor Echt Texelse Producten. Met de focus op kwaliteit en duurzaamheid.

Proef Texel

Onze slogan is niet voor niets ‘Proef & Ervaar Texel’. Bij ons kunt u genieten van een ruim aanbod van Texelse producten.

Reserverings
aanvraag

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Uw aanvraag is pas definitief indien u van ons een bevestiging ontvangt. Tot 24 uur van te voren is online aanvraag mogelijk. Aanvragen binnen 24 uur alleen telefonisch 0222-327222

  Bekijk ook

  Nu 10% korting op de kamerprijs bij uw verblijf in februari en maart 2019.
  Alleen beschikbaar via onze website. Boek snel via onderstaande link en ontvang deze korting!

  CHECK BESCHIKBAARHEID
  Greenside Hotel Texel