Aanbiedingen & Arrangementen

Ervaringen en arrangementen om uw verblijf te veraangenamen. Onze aanbiedingen zijn de scherpst geprijsde arrangementen op het internet. Vanwege de scherpe prijs is er maar een beperkte beschikbaarheid. Boek vroeg, want vol=vol.

Reserveer nu

Onze Seizoensarrangementen

Op Texel valt zo veel te proeven en te ervaren, dat past gewoonweg niet in vier seizoenen. Daarom hebben wij er zes. Zes seizoenen met ieder zijn eigen sfeer èn een passend arrangement.

De seizoensarrangementen van Hotel Greenside.

Kerst Special

Vier samen met ons Kerst dit jaar, we gaan er namelijk weer iets speciaals van maken. Het zijn per slot van rekening heel bijzondere dagen.
Op 1e en 2e kerstdag wordt er in restaurant Wambinge weer een culinair menu geserveerd. Bereid door onze chef Melvin. Uiteraard begeleid met prachtige wijnen geselecteerd door Gerjan. Zoals al jaren traditie worden de diners begeleid door live muziek waarbij er gedanst kan worden.

Oud & Nieuw Special

Swingend het nieuwe jaar in. Het arrangement bestaat uit 2 overnachtingen waarbij de nadruk uiteraard ligt op oudejaarsavond. Op deze avond willen wij u laten genieten van al het moois dat Texel te bieden heeft. Dit alles onder begeleiding van een swingende band. Om middernacht wordt er getoost met een glas champagne.

Onze Ervaringen

Maak uw verblijf extra aangenaam en boek een ‘Ervaring’.

  • Proef & Ervaar Texel
  • Fiets en Wandel Ervaring
  • Relax Ervaring
  • Golf Ervaring

Een ‘Ervaring’ is te reserveren in combinatie met een verblijf van minimaal 2 nachten op basis van logies met ontbijt.

Extra’s

Iets te vieren? …… Zorg voor een verrassing!

  • Een fles Champagne
  • Een fles wijn
  • Een boeket bloemen

Pensioen in zicht training

De een kijkt er al jaren naar uit. De ander ziet er erg tegenop. Een ding is zeker: het pensioen daagt u uit om het leven een nieuwe invulling te geven. Hoe vullen partners deze onbekende levensfase zo in dat beide zich verder kunnen ontwikkelen?

Nu 10% korting op de kamerprijs bij uw verblijf in februari en maart 2019.
Alleen beschikbaar via onze website. Boek snel via onderstaande link en ontvang deze korting!

CHECK BESCHIKBAARHEID
Greenside Hotel Texel

 

 

 

 

 

 

Restaurant Wambinge is tijdelijk gesloten