Locatie

Aan de rand van De Koog, daar ligt het, Hotel Greenside. Net buiten het gezellige centrum, zodat de rust de boventoon voert. Nog even een zonnetje en wat zilte zeelucht meepikken? Gaat u zitten, op ons terras. Of loop in 10 minuutjes naar het strand en de zee.

Adres & Contact

Hotel Greenside Texel
Stappeland 6, 1796 BS De Koog-Texel

Telefoon: +31 (0)222 327 222
Fax: +31 (0)222 327 333
E-mail: info@hotelgreenside.nl

Met de auto

Hotel Greenside is makkelijk te bereiken met de auto. Vanaf de boot volgt u de borden De Koog. In De Koog neemt u de eerste afslag rechts na het Texaco bezinestation. Links voor u ziet u het hotel liggen.

Voor het hotel (bij de receptie) zijn slechts enkele parkeerplaatsen. Hier kunt u uw auto parkeren om uw bagage te ‘lossen’ en in te checken. Achter het hotel is een ruime parkeerplaats waar u uw auto gedurende de rest van het verblijf gratis kunt parkeren.

Met de boot

De dubbeldeks veerboot naar Texel vertrekt minimaal eenmaal per uur vanuit Den Helder; amper 80 km ten noorden van Amsterdam. De boottocht duurt slechts 20 minuten. Plaatsreservering voor de overtocht met de boot is niet mogelijk en ook niet nodig, maar u kunt wel van tevoren een e-ticket kopen. Bij verwachte grote drukte wordt door de inzet van een extra boot elk halfuur gevaren.

Met de bus

Vanaf station Den Helder reist u met lijn 33 naar de boot. Deze bus vertrekt om 12 minuten over het hele uur en sluit uitstekend aan op de boot. U wordt afgezet bij het loket van TESO, waar u een retourticket voor de bootreis koopt. Vervolgens gaat u lopend de boot op. U verlaat de boot lopend via de rechterzijde. U neemt nu lijn 28 naar De Koog halte Nikadel. Daar stapt u uit en loopt (200 meter) naar Hotel Greenside. Voor meer informatie kunt u terecht bij de chauffeur of bij www.texelhopper.nl.

De Koog, Texel

De Koog is een badplaats pur sang. Slechts één duinenrij markeert de scheidslijn tussen dorp en strand. Op de achtergrond klinkt altijd het ruisen van de zee. In de Dorpsstraat heerst jaarrond een gezellige vakantiesfeer. Overdag kunt u lekker winkelen; ’s avonds een drankje drinken op een terras.

Nu 10% korting op de kamerprijs bij uw verblijf in februari en maart 2019.
Alleen beschikbaar via onze website. Boek snel via onderstaande link en ontvang deze korting!

CHECK BESCHIKBAARHEID
Greenside Hotel Texel