BESTE HOTEL TEXEL

GENIET BIJ GREENSIDE OP TEXEL

Hotel Texel Greenside is het nummer 1 hotel van Texel op Tripadvisor, de grootste reviewsite van de wereld! De luxe kamers van Hotel Texel Greenside zijn de ultieme overnachtingsplek voor wie van de meest uiteenlopende gemakken voorzien wil zijn. Gelegen op loopafstand van het prachtige strand van De Koog geniet u in het beste hotel op Texel van luxe in de zilte en frisse zeelucht tijdens een weekje, een midweek of weekendje Texel. Ons team biedt u service en persoonlijke aandacht om te zorgen dat het u aan niets ontbreekt.

  • Ruime Kamers
  • Proef & Ervaar Texel
  • Wellness
  • Hotelgroep Texel

Dit is het beste hotel van Texel. Erg gastvrij ontvangen en verder vriendelijke bediening. Ruime en schone kamer. Vriendelijk voor honden. Rustige plek. Op loopafstand van het strand. Erg goed restaurant. Prima ontbijt.”

TripAdvisor logo

Wij hebben dit hotel gevonden via een internetsite en waren heel benieuwd. Onze verwachtingen werden meer dan waar gemaakt. Een heerlijk hotel met ruime luxe kamers. Prima personeel en een excellent restaurant in het hotel! Het Grand Café ademt rust uit en geeft je een echt vakantiegevoel.  Het weer was heel onstuimig tijdens ons verblijf, maar daar hebben wij eigenlijk geen notitie van gehad. Wij komen hier zeker nog een keer!”

TripAdvisor logo

Nu 10% korting op de kamerprijs bij uw verblijf in februari en maart 2019.
Alleen beschikbaar via onze website. Boek snel via onderstaande link en ontvang deze korting!

CHECK BESCHIKBAARHEID
Greenside Hotel Texel