Pensioen in Zicht Training

Wilt u de pensioentraining beleven op een heel andere plek? Dan is de oversteek naar Texel met het unieke eilandgevoel ideaal. U verblijft in Hotel Greenside, een top-accommodatie aan de kust van Texel, omringd door pure natuur. Dat ruikt, voelt en proeft u. In de frisse zeewind, in de overheerlijke gerechten en eerlijke eilandproducten. Het programma biedt u per seizoen een gevarieerde blik op het eiland. Het Juttersmuseum, de ambachtelijke likeurmakerij, de garnalenkotter en de beschermde natuur kleuren uw herinneringen aan Texel.

Informatie

Trainingen 2023

LOOF

De een kijkt er al jaren naar uit. De ander ziet er erg tegenop. Een ding is zeker: het pensioen daagt u uit om het leven een nieuwe invulling te geven.

Hoe vullen partners deze onbekende levensfase zo in dat beide zich verder kunnen ontwikkelen? Welke uitdagingen kunt u verwachten? Welke afspraken maakt u als een van beide partners nog een tijd(je) door moet werken? En hoe gaat u als alleenstaande het pensioen in? Hoe geeft u die reeds lang gekoesterde droom gestalte?

LOOF onderscheidt zich door persoonlijke aandacht.

Overnachting

Een voorovernachting op zondag kost ‘slechts’ € 100,00 inclusief ontbijt. Speciaal voor LOOF cursisten.

LOOF training en advies

Postbus 1
1860 AA Bergen
Tel.: 072 589 15 89
Fax.: 072 589 15 88
www.looftrainingen.nl
info@looftrainingen.nl

Nu 10% korting op de kamerprijs bij uw verblijf in februari en maart 2019.
Alleen beschikbaar via onze website. Boek snel via onderstaande link en ontvang deze korting!

CHECK BESCHIKBAARHEID
Greenside Hotel Texel